tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesäkukkia ja matkakuumetta



Hoivavietti on hämmästyttävää - huomaan hätäileväni päivittäin pienen parvekerehun puolesta jonka kämppikseni jätti huomaamattomasti hoitooni jättämällä sen tiskialtaaseen. Välillä huomaan vain seisovani keittiössä ja tuijottavani parvekkeelle ihaillen sen vaaleanvioletteja kukkia ja vehreitä lehtiä. Se on niin söpö!


Parvekerakkaani

Teknisesti ottaen kukka ei ole siis edes minun, vaan kämppikseni. Kuitenkin jos huolenpitoni kukkaa kohtaan saavuttaa tällaisia mittasuhteita, mitenhän selviäisin jostain elävästä olennosta. Esimerkiksi lapsesta, ei hyvä luoja. Älkää jättäkö lapsia tiskialtaaseeni, saisin ehkä burnoutin.

Suurin osa päivästä kului tänään reissuvalmistelujen parissa: puuttuvien tavaroiden metsästyksessä ja suunnittelussa. Loppukesän tarkoituksena olisi siis purjehtia perjantaina puolalaisella kuunarilla Zawisza Czarnylla Latviaan, suunnata Viron ja Helsingin kautta Turun lähistölle Kustaviin meripartioleiri Satahangalle hommiin ja pienen pyykkäys- ja pakkaushetken jälkeen reilata Tukholman kautta Euroopan läpi Portugaliin ainejärjestömme kulttuurivaihtoviikolle. Kyllä, ainejärjestöt järjestävät myös paljon kaikkea muuta toimintaa bileiden ja hallituksen kokousten ohessa!

Huomasin pakatessa, että on tiettyjä asioita jotka pakkaan lähes aina mukaan täysin riippumatta sijainnista.

1) Unipussi eli kuusikorvatulpat, unimaski ja matkatyyny: heikkounisen pelastus.
2) Makuupussin sisäpussi aka retkiteollisuuden lahja matkustajalle: kevyt, lämmin, ihana.
3) Retkipyyhe eli satiinilakana: pieni, imukykyinen, monikäyttöinen.
4) Spork, koska koskaan ei tiedä milloin tekee mieli syödä jotain lusikoitavaa.
5) Pieni ea-paketti: lähinnä finrexiniä, buranaa, laastaria, hakaneuloja, mahahappotabletit, kumihanskat.


Ymmärrettävästi reissussa on vielä muutamia aukkoja (joista pienimpänä ei ole onneton purjehdusosaamiseni ja vielä onnettomampi englanninkielinen purjehdusosaamiseni), jotka luultavasti kuitenkin selviävät viimeistään reissun päällä. Takaisin kuitenkin selviää juuri sopivasti syyskuun alkuun ja pääsee tutustumaan uusiin fukseihin, odotan innolla!

Rahatilanne ei tämän matkailun jälkeen liene kehuttava, mutta kerrankos sitä on tyhjä heinä-elokuu ja hyvää seuraa joten no worries. Sohvasurffaus (vielä kun saisi tarpeeksi myöntäviä vastauksia!) ja penninvenytys laskevat onneksi kustannuksia, suosittelen lämpimästi couchsurfing.org-sivustoa (jos ei muuten niin jo oman kotikaupungin tapahtumien ja/tai hostaamisen vuoksi, kävin viime viikolla sohvasurffauspiknikillä ja se oli jännää!).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti